Много съм развълнуван, защото отдавна не съм имал турне. От преди пандемията

...
Много съм развълнуван, защото отдавна не съм имал турне. От преди пандемията
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Много съм развълнуван, защото отдавна не съм имал турне

„ Много съм разчувствуван, тъй като от дълго време не съм имал турне. От преди пандемията имах един концерт в Пловдив и в този момент с нови сили поемаме напред. “

Това показа за Euronews Bulgaria артистът, артист и ефирен водещ Орлин Павлов.

 

Ще има и дечица с нас, ще споделим на екрана на концертите по какъв начин младите българи усещат българската лирика, авторски изпълнения с актьорска игра, с добра декламация, доста положителни артисти са, единствено през вчерашния ден получихме шест нови видеа. Ще ги включим в турнето, ще им дадем предложения. Поезията е доста обвързвана с музиката. На 28-ми юли отиваме в Царево, а ще стартираме с Пловдив, на 4-ти сме в Свети Влас, а по-късно отиваме финално в Бургас в летния спектакъл на 22 август. 

Нямам терзание, само че имам един хубав трепет от тези концерти, още повече, когато идва датата. Ще бъде с огромна банда турнето.  Нямаше свободни дати в летния спектакъл във Варна, по тази причина нямаме концерт там. Може да създадем коледен концерт във Варна.

Бети към този момент е на четири години и половина. Отделям ѝ време доколкото мога, това са най-сладките лични моменти с нея . Всичко минава доста бързо, до момента в който се обърнеш вече идва първи клас и се чудиш къде да го запишеш. Готов съм за още три деца. След турнето и по време на турнето ще имаме някакво лято, в което ще ги оставя на едно място, където ще се забавляваме и ще си почиваме.

Част от последните ми песни ще са началото за нов албум. В момента се написа текста на новата ми ария, която ще представим на 22-ри юли в Пловдив, имам чувството, че ще стане шлагер. Това е единствено мелодия сега, която ми хрумна. Трябва да се направи текст. Зависи кой ще сложи хармонията на песента и кой ще ми направи аранжимента. Не желая да споделям огромна дума, само че мисля, че ще стане шлагер. Твърда е връзката с публиката, там се усещам най-добре, не пред камерата. В клубовете на концертите, там ми е най-добре, има я противоположната връзка. 

До края на годината може да има старт на кино план с мен отново, нещо огромно, стискайте палци.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР